HeilaHalo Hat Trick

Kutsumanimi: Heila
Rotu: Suomalainen puoliverinen
Sukupuoli: Tamma
Väri: Ruunikko
Säkä: 168cm
Ikä: 5 v (s.  25.02.2021) oma
Rekisterinumero: VH21-031-0053
Osaaminen:Este porrastetut --> 140cm
Ennätys:
Omistaja:Anne (VRL-06858) Järnby
Kasvattaja: VRL-05265
Meriitit:

Luonne

Heila on upea ja rohkea ruunikko esteratsu, joka hurmaa kaikki ympärillään. Sen kaunis väri ja voimakas olemus tekevät siitä näyttävän ilmestyksen estekentillä. Heilan luonne on säkenöivä ja temperamenttinen, mikä tekee siitä kiehtovan ja jännittävän ratsastuskumppanin.

Tämä ketterä ja vahvaluontoinen hevonen näyttää olevan kuin syntynyt esteratsastukseen. Se hyppää innokkaasti ja voimakkaasti esteiden yli, ja sen liikkeet ovat sulavia ja tarkkoja. Heilan rohkeus ja valppaus tekevät siitä luotettavan ratsukon haastavissakin esteradoissa.

Vaikka Heila on energinen ja temperamenttinen, se on myös älykäs ja herkkä ratsu. Se reagoi tarkasti ratsastajan apuihin ja osaa lukea esteiden asettelua. Heilan kanssa ratsastaminen vaatii taitoa ja keskittymistä, mutta se palkitsee ratsastajan upeilla suorituksillaan.

Heila on myös seurallinen ja rakastaa ihmisen seuraa. Tallissa se on utelias ja leikkisä, ja se nauttii rapsutuksista ja huomiosta. Heilan lempeät silmät säteilevät älykkyyttä ja ystävällisyyttä, ja se muodostaa vahvan siteen ratsastajaansa.

Kilpailutilanteessa Heila on valpas ja keskittynyt. Se haluaa tehdä parhaansa ja antaa kaikkensa radalla. Heila tietää, mitä tekee, ja ratsastajan kanssa se muodostaa yhtenäisen ja harmonisen tiimin, joka pystyy suoriutumaan vaativistakin esteradoista.

Heilan hyvinvointi on aina tärkeää, ja se saa ammattitaitoista hoitoa ja ravintoa pysyäkseen huippukunnossa. Eläinlääkäri, kengittäjä ja muut ammattilaiset arvostavat Heilan yhteistyöhaluista ja helposti hoidettavaa luonnetta.

Kaiken kaikkiaan Heila on upea ruunikko esteratsu, joka säkenöi radalla ja valloittaa sydämet kauneudellaan ja rohkeudellaan. Se on ratsastajan unelmakumppani, joka tarjoaa jännitystä, suorituskykyä ja unohtumattomia hetkiä esteratsastuksen parissa.

© Anne ja AI


0

0

Voittoprosentti: 0%Totoprosentti: 0%

Kuvat

HeilaHeila

Suku

i.  Fine Fedora
sf, vprn, 170cm
ii. Alfonsi - evmiii. Utopino
iie. Serafine
ie. Béreti - evmiei. Penacho
iee. Wella Vogue
e. Electrizia
fwb, rn, 161cm
VIP MVA Fn, KTK-II, KRJ-I
ei. Glamourshock - evm
fwb, mrn, 167
eii. Great Scott
eie. Royal Pearl
ee. Elegina - evm
trak, prn, 160cm
eei. Caliente
eee. Emmeline

Ei jälkeläisiä


Stats

Statistiikka: 0: 0-0-0-0

Kokonaisvoittosumma: v€

VRKK-pisteet:


Sanottua

12.03.2022 Stall Sjöholma, tuomari:
Ruunikkotamma teki notkeat hypyt, vaikka esteiden välillä Heila saattoi jännittyä. Hyvin läsnä olleen ratsastajan antama tuki oli tammalle tärkeää ja rata soljui eteenpäin. Yksi puomi kolahti alas takajalan kosketuksen vuoksi ratsukon lähdettyä hyppyyn hieman liian aikaisin. (4vp)


Näyttelyt

Pvm Paikka Luokka Tuomari Sijoitus Palkinto

Estekilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus
12-03-2022 Stall Sjöholma Villit 4. 100cm 7/8

Valjakkokilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Kouluratsastuskilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Kenttäratsastuskilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Lännenratsastuskilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Ravit

Pvm Paikka Laji/Jaos Lähtö Sijoitus Voittosumma Hylkäyssyy