Peberkage

Kutsumanimi: Pebe
Rotu: Tanskanpuoliverinen
Sukupuoli: tamma
Väri: Ruunikonkirjava (splash)
Säkä: 168cm
Ikä: 8 v (s.  07.01.2022) satunnainen
Rekisterinumero: VH24-077-0004
Osaaminen:140 cm (kapasiteetti 160 cm)
Ennätys:
Omistaja:VRL-11936
Kasvattaja: G. Vernersen, Tanska
Meriitit:

Luonne

Pebe, Peppe, Pipari, Pippa, Pipsa ja hyvien kavereiden kesken Gaakke, Gaggi, Kaakki on huumorintajua ja ymmärrystä vaativa hevonen. Se ei ehkä ole se penaalin terävin kynä ja joutuu mitä omituisimpiin kiipeileihin. Milloin on etukaviot vesisaavissa eikä se heti ymmärrä, miten ne saa pois sieltä, milloin on jumissa karsinan seinää vasten piehtaroimisen jälkeen, milloin säikkyy omiaan (tai kavereiden) pieruja ja mitä ihmeellisillä tavoilla onnistuu keplottelemaan itsensä ulos tarhasta - onneksi ei kuitenkaan tajua lähteä maailmalle vaan jää seisomaan typerän näköisenä siihen aidan viereen.

Ilkeä tamma ei ole. Sen kanssa kyllä maastakäsin touhutessa pärjää kaikki vauvasta vaariin, sillä Pebe vain seistä nököttää paikoillaan vaikka maailman loppuun saakka mikäli joku vain sitä siinä harjailee. Muiden hevosten kanssa tulee myös toimeen, muttta hieman tossukkamaisen luonteensa puolesta ei tarhakaverikseen kaipaa liian pomottelevaa hevosta.

Ratsastushommissa Pebe tarvitsee kunnon alkuverryttelyt että saa sen jalat nousemaan maasta asti. Kyllä se hommat osaa erittäin hyvin, mutta ratsastajan tulee osata sitä siltä pyytää - varsinkin sileän työskentelyssä. Se on erittäin loistava menemään sieltä mistä aita on matalin eikä todellakaan tee yhtään mitään mitä ei käsketä tekemään. Onneksi tammalta myös löytyy kilpailuhenkeä ja vauhtia: oli kyse sitten reippaasta laukkapätkästä maastossa kavereiden kanssa tai esteradasta. Esteiden yli mennään eikä meinata. Välillä vähän liiankin innokkaasti...


0

0

Voittoprosentti: 0%Totoprosentti: 0%

Kuvat


Ei jälkeläisiä


Stats

Statistiikka: 0: 0-0-0-0

Kokonaisvoittosumma: v€

VRKK-pisteet:


Sanottua


Näyttelyt

Pvm Paikka Luokka Tuomari Sijoitus Palkinto

Estekilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Valjakkokilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Kouluratsastuskilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Kenttäratsastuskilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Lännenratsastuskilpailut

Pvm Paikka Jaos Luokka Sijoitus

Ravit

Pvm Paikka Laji/Jaos Lähtö Sijoitus Voittosumma Hylkäyssyy